Onderhoud / Refit

Uw schip in top conditie.

Ieder schip verdient onderhoud en daar helpen wij u graag bij. Of het gaat om vloerdelen die opnieuw gelakt moeten worden, een acculader die vervangen moet worden of uw gehele schip aan een opknap beurt toe is.

Bij vele schepen die bij ons op de wal gaan in de winter voeren wij allerlei verschillende werkzaamheden uit om het schip in goede conditie te houden. Veel werkzaamheden voeren wij intern uit en de handelingen die niet door ons persoonlijk gedaan worden besteden wij uit. De afgelopen 20 jaar hebben we een groot netwerk opgebouwd van bedrijven die voor ons werkzaamheden uitvoeren. Denkt u hierbij aan specifieke elektronica, RVS werk, stoffering, zeilen en hoezen of polyester reparaties.

Soms is een schip toe aan groot onderhoud of een refit. In overleg kunnen wij dit geheel voor u regelen. Het schip komt dan, afhankelijk van de werkzaamheden, langere tijd bij ons in de verwarmde loods te staan zodat het gehele onderhoud in een keer afgerond kan worden. Wij zorgen voor de contacten met de externe partijen die aan uw schip moeten werken. Zodat u met een gerust hart en met een schip in top conditie aan het seizoen kan beginnen.