Winterstalling 2022-2023

Onbezorgd de winter door met RC Jachtservice winterstalling, het behoud van uw schip.

Uw boot de wal op deze winter, of goed verzorgd en winter klaar in het water? Geen probleem, RC Jachtservice biedt zowel winterstalling buiten op de wal als het winter klaar maken van boten in het water. Ongeveer 100 boot eigenaren vertrouwen er ieder jaar op dat RC Jachtservice hun kostbare bezit veilig de winter door loodst. Dit is dan ook iets wat wij met veel plezier doen.

Alle onderdelen van uw schip die door bevriezing zouden kunnen beschadigen of defect kunnen raken maken wij vorstvrij. Denk bijvoorbeeld aan; drinkwatersystemen, toiletten, grijs water systemen, motoren, generatoren, airco’s ect. Neem vooral even een kijkje bij winterklaar maken om te kijken wat RC Jachtservice precies doet.

RC Jachtservice faciliteert sinds 2007 winterstalling op het parkeerterrein van Regatta Center Medemblik.  Met een speciaal op onze wensen gebouwde 20 ton botenlift en een 100 tal bokken, die berekend zijn op de schepen van deze tijd, kunnen we uw schip veilig en stabiel een winter op de wal laten doorbrengen. Tevens kunnen we uw mast ook apart opslaan in onze mastenstellingen voor het eventueel benodigde onderhoud. Vanaf het moment dat uw schip netjes op gebokt op de wal staat is het natuurlijk aan u om te bepalen hoeveel u zelf wilt doen en hoeveel u wilt dat wij voor u doen. De hele winter door zijn er stroompunten op het terrein beschikbaar zodat uw schip nooit zonder stroom komt te staan.

Stalling en werkzaamheden 2020-2021

Stalling buiten, per m2                                                               €  28,00

Naar de kraan of naar de ligplaats varen                        €  37,00

Mastopslag (buiten) per meter mast                                 €    7,00

Mastopslag met radar (buiten) per meter mast          €    9,00

Op- en aftuigen per man per uur                                         €  67,50

 

Wilt u meer weten over de prijzen van de winterstalling? Neem dan contact met ons op!

Klik hier voor het inschrijfformulier en de bepalingen van de winterstalling 2021-2022 als u zich direct wilt aanmelden.