Vol glans het nieuwe seizoen in.

RC Jachtservice heeft zich de afgelopen jaren steeds meer toegelegd op het schilderen van polyester schepen, denk hierbij aan romp, kuip, dek maar ook het onderwaterschip.

Door middel van secuur werken en goede materialen, De IJssel coatings en International, kunnen we iedere keer een optimaal resultaat bereiken.

 

 

Romp schilderen

RC Jachtservice beschikt over een verwarmde loods waarin we het klimaat goed kunnen regelen. Dit zorgt voor de ideale omstandigheden om uw schip te kunnen voorzien van een nieuwe verflaag.

In de afgelopen jaren hebben we meer dan 25 schepen geschilderd hierdoor hebben we een redelijke ervaring opgebouwd en een nauw contact met de verfproducenten. Het schilderen van een schip vraagt niet alleen om kennis maar ook om goede materialen. Denk aan goede kwaliteit schuurmachines en schuurpapier en ook afplak tape en rollers. Wij zorgen ervoor alleen de kwaliteitsproducten te gebruiken zodat we tot een glanzend resultaat komen.

Als u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen neem dan contact op met ons.

Onderwaterschip behandelen

Als de antifouling lagen teveel beginnen op te stapelen kan het zijn dat er delen af beginnen te vallen. U kunt er dan voor kiezen om uw onderwaterschip te laten behandelen. Dit kan op verschillende manier worden aangepakt. Afhankelijk van uw wensen.

Het begint altijd met het kaal krabben en schuren van het onderwaterschip.
Daarna moet er een keuze gemaakt worden wat voor verf  of epoxy producten moeten worden aangebracht afhankelijk van wat uw vaargedrag is. Deze lagen worden daarna een voor een aangebracht onder de juiste condities, dit kan zijn buiten op het parkeerterrein of binnen in de verwarmde loods.

Alle opties zijn bespreekbaar, neem daarvoor contact met ons op.